Ny daglig leder i Norsk Metallgjenvinning

Ny daglig leder i Norsk Metallgjenvinning

Rune Myrmel er ansatt som daglig leder i materialselskapet Norsk Metallgjenvinning AS.

2. mai startet Rune Myrmel (53) i stillingen som daglig leder i Norsk Metallgjenvinning. Myrmel kommer fra stillingen som Country Manager i Danora AS og har lang og bred erfaring fra norsk dagligvare. Han har blant annet jobbet 20 år i Orkla, hovedsakelig innenfor markedsføring og salg. Han har også vært styremedlem i Norsk Lastbærer Pool AS (NLP) i ti år, i tillegg til styreverv i Næringslivets Konkurranseutvalg.

 

Styrket laget

Rune Myrmel overtar stillingen som daglig leder fra Bjarte E. Grostøl, som har vært konstituert i stillingen siden 2017, samtidig som han har vært styreleder.

– Jeg ser fram til å overlate den daglige driften til Rune, og er glad for at vi har styrket laget med en erfaringsrik og dyktig leder, sier Bjarte E. Grostøl. Han påpeker samtidig at han kommer til fortsette som en aktiv styreleder og ønsker å bidra til selskapets utvikling.

Den nye daglige lederen ser fram til å bidra i arbeidet med innsamling og gjenvinning av emballasje.

– Jeg gleder meg til å jobbe sammen med resten av teamet i Norsk Metallgjenvinning med den viktige jobben de gjør for et bedre miljø og en mer bærekraftig utvikling, sier Rune Myrmel.

 

Gode tall

Norsk metallgjenvinning kan se tilbake på nok et godt resultat i 2018. Totalt ble det samlet inn 12 912 tonn metallemballasje. Av dette ble 88,9 prosent materialgjenvunnet. Det er langt over myndighetenes forventing om 60 prosent materialgjenvinning.

– Vi leverer gode miljøprestasjoner for våre medlemmer, og nærmer oss en materialgjenvinningsgrad på utrolige 90 prosent. Samtidig ønsker vi å levere et enda bedre resultat neste år, sier Bjarte E. Grostøl.


Samlokalisering med Grønt Punkt Norge

Norsk Metallgjenvinning AS er en av eierselskapene i returselskapet Grønt Punkt Norge, og det er returselskapet som gjennomfører de fleste administrative oppgaver. I forbindelse med ny daglig leder har Norsk Metallgjenvinning valgt å samlokalisere seg med Grønt Punkt Norge i deres lokaler på Skøyen.


Hva vil du kildesortere?

Bruk sortere.no for å finne ut hvor du kan levere din emballasje

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?For å kunne håndtere din hendvendelse/bestilling blir skjemaet lagret. Se hvordan vi behandler personopplysninger.