topp_materialer.jpg

For medlemmer

S1

Som medlem i Grønt Punkt Norge får bedriften din tilgang til kurs, rådgivning og en unik arena for emballasjeutvikling og kunnskapsdeling. Alle medlemmer kan også fritt bruke gjenvinningskalkulatoren, laste ned nyttige faktaark og få tilgang til andre nyttige verktøy.

NB! Vi jobber med å få på plass en den generelle innloggingen til denne siden. I mellomtiden kan dere logge inn med deres vanlige brukernavn og passord, eventuelt opprette en ny bruker i kalkulatoren her.

gjenvinningskalkulatoren_X2.jpg

Gjenvinnings-kalkulatoren

I en del tilfeller kan det være komplisert for emballasjedesigneren å orientere seg i hvordan ulike valg påvirker gjenvinnbarheten. Grønt Punkt Norge har derfor utviklet en interaktiv kalkulator, et nyttig verktøy for medlemmer. For å øke gjenvinningen av materialene, er det viktig at emballasjen er designet slik at den egner seg best mulig både for sortering og gjenvinning. I første omgang dekker kalkulatoren mest plast, men den skal etterhvert omfavne alle emballasjetyper.

Vi har også laget en brukerveiledning for gjenvinningskalkulatoren - her

Andre nyttige verkøy

Grønt Punkt Norge tilbyr medlemmer faktaark om ulike materialer. Dette er nyttig kunnskap til deg som jobber med å utvikle ny emballasje. Se også vår ordliste med fagord fra bransjen

verkt├╕y_X2.gif (1)