Grønn konkurransekraft

Grønn konkurransekraft

3. mai arrangerer Grønt Punkt Norge, RENAS og Batteriretur Grønn konkurransekraft-dagen. En dag som skal gi inspirasjon og motivasjon til våre medlemsbedrifter for å fortsette det gode arbeidet med bærekraft og grønne løsninger.

Grønt Punkt Norge, Batteriretur og RENAS arrangerer for femte gang en heldagskonferanse for norsk næringsliv på Vippa i Oslo.

Meld deg på her!

Den grønne tråden i konferansen er lønnsom bærekraft. Vi hører fra bedrifter som i møte med endringer og «det grønne skiftet» har funnet nye måter å drive forretning og tjene penger.

 

Ikke mindre enn 15 forskjellige bedrifter og foredragsholdere kommer for å fortelle oss sine suksesshistorier og inspirere til endring. I tillegg vil næringsminister Jan Christian Vestre åpne konferansen.

Vi vil høre hvordan endringer i markedet har påvirket tjenesteutvikling i bedrifter som Møller Gruppen, Oda og Jernia. Vi får høre om store organisasjoner i endring som Entra og Sykehusinnkjøp HF. Nysnø Klimainvesteringer forteller om hvordan de investerer i smarte og lønnsomme klimaløsninger, og får høre fra suksessrike oppstarter som Cognite. Bedrifter som Hydrovolt og Evyon gir oss et innblikk i den rivende utviklingen i batteriindustrien, og Finn.no vil sette fokus på forbrukertrender og bruktsalg.

Til slutt får vi en sjeføkonoms blikk på hvordan forsyningssikkerhet og råvare- og energipriser påvirkes av den aktuelle situasjonen i Europa. Harald Magnus Andreassen er kjent for å forklare samfunnsøkonomi på en lettfattelig og engasjerende måte. Vi er spent på hva han vil si om utviklingen i økonomi og finansmarkedet i Norge og verden fremover, og hvordan vi kan tilpasse oss.

Vi gleder oss til å se deg, påmelding på denne lenken. Arrangementet er gratis.


Hva vil du kildesortere?

Bruk sortere.no for å finne ut hvor du kan levere din emballasje