Site Privacy Policy

Personvern / Privacy Policy

English | Norwegian

Våre brukeres tillit er av største viktighet for oss og derfor følger vi en strikt integritetspolicy. Den forklarer hvordan og hvorfor vi samler inn og anvender informasjonskapsler (cookies), og hvordan vi beskytter brukernes integritet.

Bruk av informasjonskapsler og andre måleverktøy

Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre det lettere å bruke våre websider og kan brukes for å personalisere visse deler av innholdet. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som sendes fra vår webserver og lagres av din nettleser. Informasjonen som lagres kan være opplysninger om hvordan våre brukere har surfet på og anvendt våre nettsider, og om hvilken nettleser de har brukt.

Vi anvender statistikk om brukere og trafikk/trafikkleverandører i aggregert form. Statistikken inneholder aldri noen form for personlig informasjon, alt er anonymt. IP-adresser lagres ikke i vår database der vi lagrer atferd på nettstedet, derfor kan informasjon om deg som bruker aldri kobles sammen med din identitet. Din IP-adresse lagres av sikkerhetsmessige årsaker bare i de tilfeller du selv aktivt registrerer deg på nettstedet.

Formål:

• Utvikle og forbedre nettstedet gjennom å forstå hvordan det anvendes.
  • Beregne og rapportere brukerantall og trafikk.
  • Gjøre det lettere for deg å navigere på nettstedet.
  • Gjøre det mulig for systemet å kjenne igjen faste brukere for å kunne tilpasse tjenestene.

Iblant anvender vi tredjepartsinformasjonskapsler fra andre firma for å gjøre markedsundersøkelser og trafikkmålinger, og for å forbedre funksjonaliteten på nettstedet.

Slik forhindrer du at informasjonskapsler lagres

1. Du kan slette informasjonskapsler fra din harddisk når som helst, men dette gjør at dine personlige innstilinger forsvinner.
  2. Du kan også endre innstillingene i din nettleser slik at den ikke tillater at informasjonskapsler lagres på din harddisk. Dette gir imidlertid dårligere funksjonalitet på visse websider, kan forhindre tilgang til medlemssider og gjøre at deler av innhold og enkelte funksjoner ikke blir tilgjengelige.
  3. Hvis du ikke ønsker å bli sporet av Google Analytics kan dette deaktiveres på adressen: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Mer informasjon om hvordan du kan unngå informasjonskapsler kan du lese på www.allaboutcookies.org.

Informasjonskapsler benyttet av nettstedet

Tabellen under er en komplett oversikt over informasjonskapsler som benyttes av nettstedet når informasjonskapsler er godkjent, aktivert i din nettleser og DNT (Do Not Track) ikke er aktivert.
Informasjonskapsel Varighet Informasjon
ASP.NET_SessionId Til sesjonen utløper Identifisere sesjonsøktens enhet
__RequestVerificationToken Til sesjonen utløper Forsikring om at forespørsel faktisk kommer fra en besøkende bruker.

Dine informasjonskapsler (cookies)

Vi har registrert at du har godkjent bruk av informasjonskapsler. Din nettleser støtter DNT (Do Not Track), denne innstillingen er aktivert og vi vil respektere denne innstillingen ved å ikke spore deg på nettstedet, samt deaktivere våre eksterne sporingstjenester. Essensielle informasjonskapsler vil likevel holdes aktiv for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på nettstedet. Dette nettstedet og alle funksjonene skal fungere som tiltenkt i din nettleser.

Endringer

Vi kan fra tid til annen komme til å endre vår integritetspolicy for å følge lovmessige krav samt vår egen praksis for innsamling og behandling av data.

Fant du det du lette etter?