Webinar: Plast i byggenæringen

01.10.2021 | Nyhetsbrev

Grønt Punkt Norge, Byggenæringens Landsforening, Byggevareindustrien og Nasjonal handlingsplan for bygg- og anleggsavfall inviterer til webinar, for å øke kunnskapen og kompetansen om plastemballasje i byggenæringen.

I fjor satte Grønt Punkt Norge sine medlemmer 48.603 tonn næringslivsplast på det norske markedet. Plastemballasjen i næringslivet er relativt ensartet, ren og av god kvalitet. Derfor er det viktig at vi får så mye som mulig tilbake igjen i kretsløpet. Grønt Punkt Norge jobber tett med bransjen, produsenter og ulike forskningsmiljøer for å se på hvordan forbedringer gjennom hele verdikjeden kan sørge for økt innsamling og gjenvinning. 

Byggenæringen er en av næringene som har et stort potensialet for økt innsamling og gjenvinning av plastemballasje. Derfor har Grønt Punkt Norge, Byggenæringens Landsforening, Byggevareindustrien og Nasjonal handlingsplan for bygg- og anleggsavfall gått sammen for å invitere til webinar, for å øke kunnskapen og kompetansen innenfor denne næringen. Webinaret er åpent for alle våre medlemmer og samarbeidspartnere. 

 

Onsdag 27. oktober kl.08.30 - 10.00.

 

Meld deg på her!

Program

Velkommen

Trine Dyrstad Pettersen, BNL

Grønt Punkt Norge og Plastløftet

Johannes Daae, Grønt Punkt Norge

Hvordan har vi tatt Plastløftet?

Heidi Lyngstad, Løvenskiold Handel

Bruk av resirkulert plast i emballasje

Ole Anton Bakke, Jotun

Plastemballasje i fremtiden

Thor Kamfjord, Norner

Til inspirasjon

Eksempel fra byggenæringen

Bærekraft i byggevarenæringen

Solveig Irgens, Virke

Spørsmål og svar