Vant fagpris: – Bevis på hvor viktig samarbeidet med dere er!

Vant fagpris: – Bevis på hvor viktig samarbeidet med dere er!

Vår egen utviklingssjef, Lars Brede Johansen, ble tildelt Emballasjefagprisen under årets Emballasjedager i Sandefjord. - Denne prisen deler jeg med våre medlemmer!

Utviklingssjef Lars Brede Johansen er årets vinner av Emballasjefagprisen. – Prisen er bevis på hvor viktig Grønt Punkts samarbeid med medlemmene er, sier prisvinneren.

Emballasjefagprisen utdeles årlig i regi av Emballasjeforeningen. Prisen tildeles en person som evner å:

  • Øke interesse for emballasjefaget
  • Viser et spesielt engasjement for emballasje og emballasjefagmiljøet i Norge

– Jeg er utrolig heldig som daglig får muligheten til å jobbe tett med engasjerte medlemmer i Grønt Punkt Norge. Det er disse dyktige folka som gjør jobben med å designe emballasjen for gjenvinning, sier Johansen.

Samtidig kan det ikke legges skjul på kompetansen utviklingssjefen sitter inne med. Den belyses i juryens beskrivelse av vinneren:

“Han er kunnskapsrik og har en praktisk og fornuftig tilnærming til problemstillinger rundt innsamling og gjenvinning av plastemballasje. Hans uttalelser i media er saklige og pragmatiske i en debatt som preges av mangel på kunnskap.”

– Det er klart det er smigrende å få en slik bekreftelse, men uten alle produsenter, designere og utviklere som står på dag etter dag, ville ikke jeg hatt en jobb å gå til. Jeg ser frem til det videre samarbeidet hvor stadig flere produsenter tar det nødvendige ansvaret for å tilrettelegge for en høyere materialgjenvinningsgrad. Det er bare på denne måten vi kan skape marked og etterspørsel av resirkulert plast, som for eksempel Orkla har gjort med sin Klar-serie som vant årets Optimeringspris.

– Alle må ta sin del av ansvaret i jobben mot disse målene, og med samarbeid kommer vi langt, konstaterer Johansen.

 

Tidligere vinnere av Emballasjefagprisen er blant annet:

  • 2015: Ole Jan Myhre, Norner
  • 2016: Marit Kvalvåg Pettersen, Nofima
  • 2017: Morten Aas, TINE

Hva vil du kildesortere?

Bruk sortere.no for å finne ut hvor du kan levere din emballasje

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?For å kunne håndtere din hendvendelse/bestilling blir skjemaet lagret. Se hvordan vi behandler personopplysninger.