Ta deg sammen' a!

16.03.2016 | Nyhetsbrev

Da er årets holdningskampanje på lufta. Fra torsdag 17. mars og i tre uker går filmene på både på TV og på nett-TV.

Kampanjen tar tak i alle de dårlige unnskyldningene vi hører fra folk som ikke gidder å kildesortere. Det tar så stor plass, det er så komplisert, det blandes igjen etterpå, jeg har ikke tid – og så videre.

Vi er ekstra stolte over å ha fått med oss Atle Antonsen til å spille ut alle unnskyldningene. Han tar den helt vanlige mann på kornet og vi er overbevist om at det er mange som vil møte seg selv i døra når de ser filmene. Målet er at dette skal være på en humoristisk og lite moraliserende måte. Kanskje vi også kan få et munnhell i «Ta deg sammen ‘a».

Filmene er laget sammen med Alexander Reklamebyrå ved Marius Wold og Ying Hau. Tekstforfatter er Jeppe Christoffersen, produsent Fredrik Pryser og regissør er Patrik Syversen.

Massiv spredning fra start
Tirsdag 15.3 ble første film sluppet på Grønt Punkts facebookside og noe betalt spredning i oppstarten har ledet til en fantastisk organisk spredning av filmen.Allerede etter et døgn nådde filmen 670.000 personer og mer enn 80% av dette er organisk, dvs ikke betalte visninger. Dette bekrefter vårt mediebyrå Mediacom er fantastisk god spredning.

Seks filmer og kampanjeside
Til sammen er det laget seks filmer, tre av dem vises på TV og nett-TV i første reklameperiode. Så tar vi en pause frem til uke 21 filmene igjen vises i to uker, da med en litt annen variasjon.

For å møte folks spørsmål har vi utarbeidet en kampanjeside www.tadegsammen.no Her kan man se alle filmene, få avkreftet unnskyldningen eller myten og ikke minst få mer kunnskap om hvorfor vi kildesorterer, hvordan det skal gjøres og hva miljønytten er.

Bannerannonser med lokal avsender

I tillegg til filmene vil det også utarbeides bannerannonser. Disse vil vi prøve å tilpasse lokale utfordringer og ikke minst legge inn riktig kommune/IKS som avsender. Planen er at bannerannonsene skal være klare til andre kampanjeperiode som starter i slutten av mai.