gpv94ppmz9uadgpnkvb1.jpg

RESIRKULERT LYD 2.0 / et gjenvinningsfokusert musikkprosjekt med Matoma, Madcon, Freddy Kalas, Daniel Kvammen ++

Resirkulert Lyd er et gjenvinningsfokusert musikkprosjekt som gikk av stabelen for første gang i fjor, nå er det tilbake med nye artister og ny innpakning - men fokuset er det samme, gjenvinning er vinning. Med på laget er et knippe artister som representerer meget varierte musikalske uttrykk; alt fra after-ski kongen Freddy Kalas til visepopfavoritten Daniel Kvammen.

Resirkulert Lyd er et gjenvinningsfokusert musikkprosjekt som gikk av stabelen for første gang i fjor, nå er det tilbake med nye artister og ny innpakning - men fokuset er det samme, gjenvinning er vinning. Med på laget er et knippe artister som representerer meget varierte musikalske uttrykk; alt fra after-ski kongen Freddy Kalas til visepopfavoritten Daniel Kvammen. Øvrige artister er Amina Sewali, Billie Van, Funkin Matt, Madcon, Matoma, Staysman & Lazz og Yoguttene. Første låt ut er med nevnte Daniel Kvammen som har covret Timbuktu.

Resirkulert Lyd er et gjennvinningsfokusert musikkprosjekt, rettet mot ungdom, som ble lansert og gjennomført for første gang i fjor sommer. Konseptet var enkelt; Norske artister skulle «resirkulere» urbane klassikere, gi dem ny innpakning, og nytt liv! Kampanjen var en stor suksess, og totalt ble det sluppet 7 låter, et knippe musikkvideoer og gjennomført en rekke aktiviteter for å spre det glade miljøbudskap paketert med en god dose norsk hiphop historie.

Nå er det endelig klart for en ny runde med resirkulerte låter, og denne gangen har Resirkulert Lyd fått med seg en stjernespekket og mildt sagt variert lineup. Det lover uansett godt med alt fra Matoma og Funkin Matt som har bygd sin karriere på remixer, til stjernene i Madcon og over til festkongene Freddy Kalas og Staysman & Lazz. Full line-up består av: Matoma, Madcon, Daniel Kvammen, Freddy Kalas, Amina Sewali, Staysman & Lazz, Yoguttene, Funkin Matt, Billie Van og Matilda.

Først ut er visepopfavoritten Daniel Kvammen. Han brøt tidligere i år lydmuren for fullt da han slapp debutalbumet sitt «Fremad i alle retninga», et album som fikk yatzy på terningkast 5 fra hele presse-Norge og har belønnet 26-åringen fra Geilo med en travel festivalsommer og ikke minst et besøk hos Thomas & Harald på Senkveld. I dag slår han derimot et slag for miljøet og er første artist ut i årets Resirkulert Lyd med låten «Vekselspunktet». Daniel gjorde ingen lett valg når han bestemte seg for hvilken låt han skulle covre, da han gikk ut av komfortsonen og bestemte seg for å gjøre sin egen versjon av svenske Timbuktu’s - «Triangeln». En låt svensken skrev til teaterforestillingen «Vilja Väl» i Malmø. Her snakker vi rap på halling, noe Daniel mestrer mektig bra.

Hør Daniel Kvammens’s «Vekselspunktet» her: http://po.st/DanielKvammen

Låten følges også med sin egen tekstvideo, laget av illustratøren Nils Eivind Hauske (ByHands), se her: https://www.youtube.com/watch?v=1voQWjxtbKQ

Resirkulert Lyd er utviklet i samarbeid med stitfelsen LOOP, som har til formål å øke kunnskap og forbedre holdninger og adferd knyttet til kildesortering og gjenvinning, og musikkselskapet MER Musikk samt byrået Pulse Communications.

Med Resirkulert Lyd håper man å kunne gi ungdom en sommer fylt av gode musikkopplevelser - og på samme tid bidra til å forbedre deres holdninger til resirkulering/gjenvinning og gjenbruk.

www.resirkulertlyd.no

Facebook: http://facebook.com/ResirkulertLyd

Instagram: http://instagram.com/ResirkulertLyd

Twitter: http://twitter.com/ResirkulertLyd

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCiCccsQ1vHK5s5u7rxMiS0Q

Spotify: po.st/ResirkulertLydspotify


Hva vil du kildesortere?

Bruk sortere.no for å finne ut hvor du kan levere din emballasje

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?For å kunne håndtere din hendvendelse/bestilling blir skjemaet lagret. Se hvordan vi behandler personopplysninger.