Grønt Punkt Norges Kommunesamling 2017

18.10.2017 | Nyhetsbrev

22. - 23. November i Karenslyst Allé 2, Skøyen 0212 Oslo

Store endringer er på gang. Bransjen møter nye krav fra EU og ny forskrift for emballasje. Samtidig opplever markedet store utfordringer i sorteringskapasitet på emballasje fra forbruker, lave oljepriser og dermed svak etterspørsel. Grønt Punkt Norge inviterer derfor også i år til egen lunsj-til-lunsj samling på Skøyen i Oslo for våre samarbeidspartnere fra kommuner/ IKS. Vår samling legges samtidig med Loop-dagene* for best mulig synergi og hyggelig samvær


Onsdag 22. November


12:00 – 13:00 : Lunsj og registrering

13:00 – 16:00: Store endringer i markedet for husholdningsemballasje

Verdens mest avanserte forskningsskip, REV. Martin Styrmoe Moen, Finance Manager Aker BioMarine Antarctic (presentasjon ikke tilgjengelig)

18:00 – 23:00: Sosialt samvær


Sammen med deltakerne på Loop-dagene inviteres våre deltagere til:

18:00 – 19:30: Popsenteret, Schous Bryggeri, Grünerløkka

19:30 – 23:00: Middag på Trattoria Popolare, Grünerløkka


Hotell


Overnatting bestiller og betaler hver enkelt deltaker selv. Etter hva vi erfarer er det fullt på Scandic Sjølyst. Alternative hotell i nærområdet: Thon Hotell Vika Atrium, Clarion Hotell Gabels Hus eller Scandic Solli.


TORSDAG 23. NOVEMBER


08:00 – 10:00: Åpent frokostmøte: Hvordan engasjere barn og ungdom

  • Felles for deltakere på LOOP-dagene og Grønt Punkt Norges kommunesamling

10:30 – 12:00: Bedre kvalitet – bedre gjenvinning


Endringer kan skje. Programmet oppdateres kontinuerlig.

*) LOOP-dagene er for dem som jobber med kommunikasjon, er engasjert i LOOP Miljøskole, eller er administrator for sortere.no. 

Temaet er "Hvordan engasjere barn og unge".

Vi har fått med oss Ingvill Marie Louise Nyborg, produsent i NRK Super, som vil fortelle om hvordan de jobber med målgrupper når de har skapt serier som Jenter og SKAM. Cecilie Kirsebom-Aronsen fra DNB kommer og forteller om deres undervisningsopplegg Lærepenge, som handler om å engasjere barn i privatøkonomi i et samfunn der vi knapt forholder oss til fysiske penger lenger og Randi Haavik Varberg, fra Infinitum, kommer og forteller om Infinitum Movement, der de har hevet blikket fra å snakke om pant til å snakke om miljø. 

Grønt Punkt Norges Kommunesamling 2017

Grønt Punkt Norges kommunesamling 2017