x39qrb0teywfcizxvdkz.jpg

Funkin Matt & YoGuttene resirkulerer Chris Lie for miljøet

Dobbel dose fra Resirkulert Lyd! Funkin Matt & albumaktuelle YoGuttene valgte Chris Lie når de skulle slå et slag for miljøet. Resirkulert Lyd er et musikkprosjekt som ble gjennomført første gang i fjor sommer. Nå er det tilbake med nye artister og ny innpakning, men samme fokus: Gjenvinning er vinning.

Dobbel dose fra Resirkulert Lyd! Funkin Matt & albumaktuelle YoGuttene valgte Chris Lie når de skulle slå et slag for miljøet.

Resirkulert Lyd er et musikkprosjekt som ble gjennomført første gang i fjor sommer. Nå er det tilbake med nye artister og ny innpakning, men samme fokus: Gjenvinning er vinning. 

Til nå har Norges visepopyndling Daniel Kvammen og multikunsteren Amina Sewali sine tolkninger av svenske Timbuktu’s «Triangeln» blitt sluppet. 

I dag er det dobbelt så morro med to låtslipp på én dag! Funkin Matt & YoGuttene har begge valgt den norske sangeren/produsenten Chris Lie når de skulle velge en de ville resirkulere, og har gjort sine versjoner av den gamle slageren «Monkey»

Hør Funkin Matt sin versjon her:https://soundcloud.com/oslo/chris-lee-monkey-funkin-matt-remix/s-P4XX6

Hør YoGuttene sin versjon her: http://www.musicnodes.com/n/5581742bf51e4653230004d1

Last ned pressebilde og cover her: http://we.tl/VVGZBagKLu

Resirkulert Lyd er et gjenvinningsfokusert musikkprosjekt som gikk av stabelen for første gang i fjor, nå er det tilbake med nye artister og ny innpakning - men fokuset er det samme, gjenvinning er vinning. Med på laget er et knippe artister som representerer meget varierte musikalske uttrykk; alt fra after-ski kongen Freddy Kalas til visepopfavoritten Daniel Kvammen. Øvrige artister er Amina Sewali, Billie Van, Funkin Matt, Madcon, Matoma, Staysman & Lazz og Yoguttene. Gjennom hele sommeren skal det slippes musikk, konkurranser og mye mer.

Bak Resirkulert Lyd står stiftelsen LOOP, som har til formål å øke kunnskap samt forbedre holdninger og adferd knyttet til kildesortering og gjenvinning. Med Resirkulert Lyd håper man å gi ungdom en sommer fylt av gode musikkopplevelser og på samme tid bidra til å forbedre deres holdninger til gjenbruk. Prosjektet er utviklet i samarbeid med- og drives av MER Musikk og Pulse Communications.

www.resirkulertlyd.no

Facebook: http://facebook.com/ResirkulertLyd

Instagram: http://instagram.com/ResirkulertLyd

Twitter: http://twitter.com/ResirkulertLyd

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCiCccsQ1vHK5s5u7rxMiS0Q

Spotify: po.st/ResirkulertLydspotify


Hva vil du kildesortere?

Bruk sortere.no for å finne ut hvor du kan levere din emballasje

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?For å kunne håndtere din hendvendelse/bestilling blir skjemaet lagret. Se hvordan vi behandler personopplysninger.