Finalist i Europeisk bærekraftspris

Finalist i Europeisk bærekraftspris

Tannbørsten Jordan Green Clean er en av fem finalister i EPRO sin kåring av det beste gjenvunnede plastproduktet i 2018.

Prisen deles ut hvert andre år, og dette er femte gang et produkt premieres. Hensikten er å vise fram bærekraft i gjenvunnede plastprodukter.

– Det er utrolig gøy å bli nominert til denne prisen og få en anerkjennelse for arbeidet vi har med å bytte ut våre råvarer med mer bærekraftig plast. Vi er bare så vidt i gang med det «grønne skiftet» og veien mot mer sirkulære verdikjeder, men vi er i gang og en oppmerksomhet som dette gir helt klart økt motivasjon i dette arbeidet, sier Daniel Bondeson, Senior Product Developer i Orkla Home & Personal Care.

Det er EPRO (European Association of plastics recycling & recovery organisations) som deler ut prisen. I tillegg til bærekraftsprisen kåres det også en innovasjonsvinner. Begge prisene deles ut den 7.mars under IdentiPlast konferansen.

Orkla Home & Personal Care sitt produkt er nominert sammen med fire andre kandidater:

Du kan stemme på din favoritt her!


Hva vil du kildesortere?

Bruk sortere.no for å finne ut hvor du kan levere din emballasje

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?For å kunne håndtere din hendvendelse/bestilling blir skjemaet lagret. Se hvordan vi behandler personopplysninger.