eoe6qntdvpmmzzylyyarxg.jpg

Åpen dag hos TINE Meieriet i Harstad

3. september inviterte Tine, Harstad til åpen dag for omegnens innbyggere. Også renovasjonsselskap, Hålogaland ressursselskap og Grønt Punkt Norge var invitert til å lage et opplegg for publikum.

Det ble en vellykket dag i strålende vær. Først arrangerte Tine Tårnløpet, en mosjonskonkurranse med bakkeløp fra fjæra og opp til en TV-mast 180 m over havet. Deretter premieutdeling på uteområdet. Det krydde av barn og voksne. Barna hadde eget tegnetelt, de fikk gratis is og der var lotterier for  Tine-produkter og bevertning for alle. Det  var omvisning på fabrikken og Røde kors hadde stand. HRS og Grønt Punkt gikk sammen om en stand hvor give-aways forsvant i løpet av kort tid. Vi arrangerte både spørrekonkurranse og kartonglotteri med pengepremier.  Folk hadde med seg egne brettede kartonger og Tine stilte med nye kartonger som folk kunne brette og stappe på stedet. Iveren var stor og nærmere 7,5 m3 løskartonger ble brettet og stappet. Hovedgevinsten på 5000 kr ble trukket ut til fordel for en 3-åring. Han blir nok en god ambassadør for kildesortering fremover.


Hva vil du kildesortere?

Bruk sortere.no for å finne ut hvor du kan levere din emballasje

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?For å kunne håndtere din hendvendelse/bestilling blir skjemaet lagret. Se hvordan vi behandler personopplysninger.