Cookies og sporing

Cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre det lettere å bruke våre websider og for å personalisere visse deler av innholdet. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som sendes fra vår webserver og lagres av din nettleser. Informasjonen som lagres kan være opplysninger om hvordan våre brukere har surfet på og anvendt våre nettsider, og om hvilken nettleser de har brukt.

Grønt Punkt Norge benytter følgende informasjonskapsler og sporingstjener:

• ASP.NET_SessionId: Identifiserer hvilken enhet du besøker nettsiden fra.
  • __RequestVerification Token: Brukes for å sikre skjema mot spam.
  • _gid, _ga og _gat_UA-3981300-1: Kobler siden til Google Analytics for analyse
  • BizoID, lang, lidc, UserMatchHistory, bcookie og bscookie: brukes for å dele innhold på linkedIn og gi tilbakemelding til annonser på linkedIn
  • Facebook Pixel: måler trafikk på tvers av Facebooks grensesnitt og våre nettsider.
  • Delta: innhenter anonymisert informasjon om nettsidens brukere.
  • Hotjar: innhenter anonymisert informasjon om nettsidebrukernes handlingsmønster.
  • Google Tag Manager (GTM): bruker informasjonskapslene til å administrere de ulike verktøyene vi benytter på nettsiden.
  • Google Analytics: brukes for å innhente anonymisert informasjon om dine interaksjoner på våre nettsider.

Iblant anvender vi informasjonskapsler fra tredjeparter for å utføre markedsundersøkelser og trafikkmålinger, og for å forbedre funksjonaliteten på nettstedet.

Vi anvender også statistikk om brukere og trafikk/trafikkleverandører i aggregert form. Statistikken inneholder aldri noen form for personopplysninger. IP-adresser lagres ikke i vår database der vi lagrer atferd på nettstedet, derfor kan informasjon om deg som bruker aldri kobles sammen med din identitet. Din IP-adresse lagres av sikkerhetsmessige årsaker bare i de tilfeller du selv aktivt registrerer deg på nettstedet.

Deaktivere sporing

De fleste nettlesere aksepterer automatisk cookies. Forhåndsinnstilling i nettleser om at brukeren aksepterer cookies anses som et samtykke. Du kan alltid velge å ikke akseptere en cookie ved å endre datamaskinens innstillinger til å avvise cookie eller til at du må godkjenne en cookie, men dette kan begrense utvalget av funksjonene som er tilgjengelige. Innstillingen er å forstå som et samtykke dersom den er slik at brukeren uttrykker aksept for bruk av cookies. Dette gjelder også dersom nettleseren er forhåndsinnstilt for aksept.

For å lese mer om cookies, inkludert hvordan du kan reservere deg mot disse på datamaskinen din, se for eksempel: http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

For å kunne håndtere din hendvendelse/bestilling blir skjemaet lagret. Se hvordan vi behandler personopplysninger.